Nangtung Mill jeung suku cadang ngagiling nangtung tabel ngagiling

Pondok Description:

Nangtung tabel ngagiling Beurat: 20-150T lumaku alat: cyber nangtung, slag mineral cyber nangtung, semén cyber nangtung, slag baja cyber nangtung, cyber slag nikel, bahan baku cyber nangtung na cyber nangtung batubara. Aplikasi: semén, bahan, kimia, batubara, listrik, metallurgy, milik non logam jeung nu lianna customizable gedong: bahan Sumuhun utama: baja karbon Userboxtop, Si-Bungbulang baja tabel Perkenalan Mill mangrupakeun bagian penting tina semén ngagiling nangtung na slag ngagiling nangtung. Ngagiling ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    méja ngagiling nangtung

    Beurat: 20-150T

    alat lumaku: cyber nangtung, slag mineral cyber nangtung, semén cyber nangtung, slag baja cyber nangtung, cyber slag nikel, bahan baku cyber nangtung na cyber nangtung batubara.

    Aplikasi: semén, bahan wangunan, bahan kimia, batu bara, listrik, metallurgy, milik logam non jeung nu lianna

    Customizable: Sumuhun

    bahan utama:

    baja karbon polos, Si-Bungbulang baja

    perkenalan

    méja ngagiling téh bagian penting tina semén ngagiling nangtung na slag ngagiling nangtung. Ngagiling tabel ngawengku loop lalawanan, plat liner na basa. . Shanghai logam husus CO, LTD optimizes téhnologi casting di méja ngagiling, lumaku paling canggih molding - natrium silikat-kabeungkeut keusik. téhnologi kami overcomes shortcomings struktural sahiji metodeu tradisional. Kaunggulan anu dasar tabel ngagiling anu seragam stressed; sudut nip antara tabel ngagiling na roller ngagiling anu enlarged, alus anti korosi tina euweuh raray maké-resisting.

    Shanghai logam husus CO., LTD ngahasilkeun kualitas alus roller ngagiling nangtung, méja ngagiling, aci kerung, gear ring badag tur kabayang tunggang, patempatan ieu téh katampa ogé ku pasar luar negeri.

    Shanghai logam husus CO., LTD nyadiakeun sagala jinis tabel ngagiling ngaropéa, kaasup sagala rupa GRM runtuyan tabel ngagiling nangtung tur merek sejen / model cyber nangtung. Urang ngajamin kualitas alus tur papanggih tungtutan klien '.

    Kauntungannana

    1. teu karasa High, anti Berekah, ngagem tahan, workmanship rupa

    2. Arc gouging hawa sarta makéna blasting anu dipaké pikeun casting pagawean steels ', sangkan yakin kualitas penampilan alus.

    3. NDE Citatah anu dilarapkeun dina beungeut cai stress saméméh pangiriman, pikeun mastikeun produk anu alus dina kamampuan setrés, jeung stabil dina operasi.

     Prosés produksi  

    1. Produksi pola kayu  

    2. molding

    3. tuang

    4. beberesih Kahiji

    5. Panas perlakuan - grinding (pamariksaan)

    6. machining kasar (pamariksaan) -finishing machining (pamariksaan)

    7. Packing-delivering

    méja ngagiling ngagiling nangtung

    Pamastian kualitas

    Jalur fabrikasi diatur ku dibekelan ngeunaan System Quality nu dilaksanakeun ISO 9001: 2000. The dokuméntasi baku ensures nu traceability pinuh ku unggal hambalan prosés:

    • sertipikat test Produsén nurutkeun DIN en 10,204 § 3.1 kaasup komposisi kimia, sipat mékanis jeung ujian non-destructive;

    • dipariksa dimensi dirojong ku "salaku-diwangun" sketsa;

    • Rékam tina bagan perlakuan panas;

    gambar:



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Agree with this Privacy Policy.
    
    WhatsApp Online Chat !