Mindahkeun Ladle di Smelting Wagub Casting ladle

Pondok Description:

Dina widang Metalurgi tur lebur, ladle hiji wadah dipaké pikeun ngangkut logam suhu luhur atanapi tuang kaluar logam molten. Biasana mibanda tilu tipena béda, contona, casting ladle, mindahkeun ladle, perlakuan ladle. Ladles kasebar normal dipeunteun ku kapasitas kerja maranéhanana tinimbang ku ukuran fisik maranéhanana. Casting ladle: a ladle dipaké pikeun tuang logam molten kana molds ngahasilkeun casting dina. Mindahkeun ladle: a ladle dipaké pikeun mindahkeun loba logam molten tina hiji prosés keur anot ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    In the metallurgical and melting fields, a ladle is a vessel used to transport high temperature metal or pour out molten metals. Usually it has three different types, for example, casting ladle, transfer ladle, treatment ladle. Ladles are normally rated by their working capacity rather than by their physical size.

    Casting ladle: a ladle dipaké pikeun tuang logam molten kana molds ngahasilkeun casting dina.

    Mindahkeun ladle: a ladle dipaké pikeun mindahkeun loba logam molten tina hiji prosés keur nu sejen. Ilaharna mangrupa mindahkeun ladle bakal dipaké pikeun mindahkeun logam molten ti tungku lebur primér boh mangrupa ngayakeun tungku atanapi hiji Unit otomatis-tuang.

    Ladle perlakuan: a ladle dipaké pikeun prosés anu nyandak tempat dina ladle ka ngarobah sababaraha aspék logam molten. Hiji conto has keur pikeun ngarobah beusi matak mun beusi pangleuleusna ti antara ku ditambahkeunana rupa elemen kana ladle nu.

    material

    Urang CSM ladles anu dijieun tina tuang Steel, nu sarupa jeung standar di handap, urang baris nawarkeun spésifikasi bahan anjeun diperlukeun.

    Spesifikasi baku keur tuang Steel

    nagara

    standar

    kelas

    karajaan Inggris

    BS 3100: 1991

    425-A2

    AS

    ASTM A 27

    60-30

    Jérman

    Din 17182

    GS-16Mn5

    Jepang

    JIS G7821: 2000

    SC42

    internasional

    ISO 3755: 1991

     230-450

     Prosés produksi  

    casting ladle

     gambar:



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Agree with this Privacy Policy.
    
    WhatsApp Online Chat !