Tambaga foil Fasilitas Manufaktur

Pondok Description:

Copper foil integrated machine assembly line The only four-roller spinning rolling machine in the industry :The maximum spinning diameter is 3.8 meters and the length is 1.7 meters. This type of rolling machine can furtherly optimize the shape, surface and precision of the cathode roll. The control technology of impurity content of ingots: Through the strict and precise control of impurity elements, the precise control of ingots composition can be realized by the vacuum melting process, a...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tambaga foil mesin terpadu garis assembly

    1. Hijina opat-roller mesin spinning rolling di industri: Diaméter spinning maksimum nyaéta 3,8 méter sarta panjang teh nyaeta 1,7 méter. jenis ieu mesin rolling tiasa furtherly ngaoptimalkeun bentuk, permukaan jeung precision tina katoda roll.
    1. Téknologi kadali eusi impurity of ingots: Ngaliwatan kadali nu ketat tur tepat unsur impurity, kadali tepat komposisi ingots bisa kabiruyungan ku prosés lebur vakum, sarta kualitas luhur titanium ingot mibanda elemen impurity low tiasa didapet liwat kontrol parameter ketat ti bahan baku tina bolu titanium jeung prosés palaksanaan smelting. 
    1. Téknologi kadali kana uniformity jaringan: Ngaliwatan forging, rolling sarta prosés perlakuan panas, billet nu achieves a Perbaikan pinuh, sarta ngadegkeun yayasan jaringan halus-grained. posisi éléktroda kendang avoids formasi "spot nempo" dina beungeut cai.
    1. Téknologi kadali uniformity jaringan rolling: Ngaliwatan badag-tonnage, dua arah Komputerisasi Numerical Control rolling ngagiling pikeun ngabentuk bagian ring, sarta ngaliwatan optimasi parameter (rolling suhu sarta deformasi) jeung sebaran lumrah tina volume processing pikeun mastikeun efek Perbaikan jaringan jeung konsistensi rupa bagian. Tujuan control ahirna éta ukuran sisikian rata sahiji bagéan ring rengse ngahontal GB / T6394-2002 grade5 ~ 6, jeung uji ultrasonic meets tingkat AA GB / T5193-2007.
    1. Téknologi kadali konsistensi jaringan Spin-kabentuk: Ngaliwatan prosés spin-kabentuk standardized stabil, sarta maké badag-diaméterna ipis-témbok isothermal spin-kabentuk téhnologi, jaringan logam recrystallization dinamis salila prosés machining bisa kabiruyungan ngaliwatan kapang jeung billet insulasi téhnologi jeung optimasi tina deformasi kontrol rolling prekuensi. The uniformity jaringan jeung konsistensi dina titanium posisi éléktroda kendang aya faktor konci pikeun persiapan stabil tina kualitas luhur foil tambaga.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Agree with this Privacy Policy.
    
    WhatsApp Online Chat !