Tentang Kami

DSC_6384

Cina Special Metal Grup Limited (CSM) , a supplier of  Metalurgi mesin, semén & Pertambangan mesin, Tambaga foil Fasilitas Manufaktur, devotes nawarkeun kualitas luhur pariuk slag, casting ladle, ingot kapang, nangtung Mill, luhur-precision produk machining, sarta dilas fabrications ka konsumén hargana ti sakuliah dunya. Samentara éta, kami nawarkeun rékayasa rarancang jeung proyék turnkey ogé.

group urang

group urang owns opat basa utamana manufaktur. Casting basa di Xinxiang na Yiyang; dasar fabrikasi las di Wuxi; basa alloy Husus dina Xi'an. base Shanghai kami teh puseur komersial sarta rékayasa. Simkuring boga sertipikat ISO 9001 urang sorangan.

- Urang kudu 2 sét 30 Ton basa arc furnace tungku; 8sets of mindahkeun ladle kalawan kapasitas 35ton, 50tons, sarta 75tons; 2 sét piagam dipanggang; 4 sét badag tungku perlakuan panas sarta fasilitas nu ngarojong kaasup stasiun oksigén generasi, pabrik komprési hawa, SPBU alam, stasiun CO jeung 22 sét ngangkat mesin alat-alat. Kapasitas ngangkat ngahontal 200tons. Simkuring sorangan 5 susunan pakakas molding badag skala. Samentara éta, urang ogé boga GS1000 vakum spéktrométer bacaan langsung dijieun ku OBLF na equipments inspeksi séjén kawas karbon sulfida-speed tinggi analyzer, microcomputer tilu unsur-speed tinggi analyzer, digital detektor cacad ultrasonic, multiguna bubuk magnét detektor cacad kayaning parabot kimia, iwal kami ogé diaku leveraged tester kakuatan universal, SAC mesin thumping. Simulating proses casting ku software CAE mun ensures nu castings tingkat kualitas anyar. Sagala castings mangrupakeun proses ku gouging arc, gouging gas karbon dioksida, ditembak-blasted dina raraga neangan kualitas permukaan.

- Urang kudu CNC puseur machining, nu geus dilengkepan ku mesin canggih sapertos dina lathe nangtung tina OD2.5M, OD4M, OD5M, OD6.3M, OD8M, OD10M; mesin hobbing gear of OD3.15M, OD3.2M, OD5M, OD6.8M, OD8M, OD10M; W250G CNC boring na panggilingan mesin; XK2755 * 200/25 * 20 CNC girder-diatur mobile boring na panggilingan lathe; T6920 beurat boring na panggilingan mesin; kaluar-garis kabuka arc mesin las; 150T otomatis las submerged arc; OD6.2 * 20M silinder lathe; CNC mesin motong plasma; CNC blaze motong mesin; 16M mesin tata ujung; 150T gantry bango.

produk urang

produk urang kaasup parabot Metalurgi, mesin semén, mesin Pertambangan, hidrolik tur mesin Eléktro, mesin Konstruksi, Angin generasi Power, jsb castings singe beurat téh nepi ka 120MT. Produk utama anu casting ladles, slag pot, molds ingot, housings ngagiling, chucks, girth gear & kabayang keur semén sarta mesin pertambangan, grinding tabel sarta grinding roller pikeun cyber, bisi jeung nyertakeun pikeun numput, awak sarta balok pikeun sagala jinis mesin .