• ffd7a4f2

Kinë Metal Speciale Group Limited (CSM), një furnizues i materialeve metalike dhe makineri produkteve, kushton për të ofruar cilësi të lartë të aktrime, produktet e përpunimit të lartë saktësi, dhe ngjitur trillimet për klientët me vlerë nga e gjithë bota. Ndërkohë, ne ofrojmë inxhinieri projektimit dhe projekt gardian, si dhe ...


projektet e fundit

Ne kemi pasur përvojë në prodhimin e pots shllak, hedh nxjerr para, shufër myk, vertikale Mill, produktet e përpunimit të lartë saktësi, dhe ngjitur trillimet, dhe kanë biznes afat-gjatë në Evropë, SHBA, Australi dhe vende të tjera.

shiko më shumë

WhatsApp Online Chat !