за нас

DSC_6384

Кина Специјални Метал Group Limited (CSM) , снабдувач на  металуршки машини, цемент и рударски машини, бакарна фолија производствени капацитети, посветува на нудат висок квалитет на згура садови, кастинг садови, ingot мувла, вертикална мелница, висока прецизност обработка производи, како и заварени измислици на ценети клиенти од целиот свет. Во меѓувреме, ние нудиме инженерство и клуч проект, како и.

нашата група

Нашата група е сопственик на четири главно за производство бази. Лиење бази во Xinxiang и Yiyang; заварување измислица база во Wuxi, специјална легура база во Ксиан. Нашите Шангај база е комерцијален и инженерски центар. Ние си имаме свој сертификат ISO 9001.

- Имаме 2 комплети на 30 Тон алкална електричен лак печка; 8sets на пренесување на садови со капацитет од 35ton, 50tons, и 75tons; 2 комплети на печени статутот; 4 комплети на големи термичка обработка печка и придружните објекти, вклучувајќи генерација станица кислород, растителни компресија на воздух, бензинска пумпа природни, CO станица и 22 комплети на опрема за подигнување машини. капацитет на кревање достигне 200tons. Ние поседуваат 5 комплети на големи опрема калапи. Во меѓувреме, ние исто така имаат GS1000 вакуум спектрометар на директно читање од страна на OBLF и други инспекциски опрема како јаглероден сулфид голема брзина анализатор, микропроцесор три елементи на високо-брзински анализатор, дигитални ултразвучни мааната детектор, повеќенаменски магнетни прав мааната детектор, како што се хемиски опрема, освен тоа дека ние, исто така, поседуваат балон универзална сила тестер, SAC ораторство машина. Симулира процесот на леење од страна на софтвер CAE да обезбедува нови одлеаноци ниво на квалитет. Сите одлеаноци се процес со лак gouging, гас gouging јаглерод диоксид, шут-разрушен со цел да се добие квалитет на површината.

- Имаме ЦПУ обработка центар, кој е опремен со напредни машини како што се вертикална струг на OD2.5M, OD4M, OD5M, OD6.3M, OD8M, OD10M; опрема hobbing машина на OD3.15M, OD3.2M, OD5M, OD6.8M, OD8M, OD10M; W250G ЦПУ здодевен и фреза; XK2755 * 200/25 * 20 CNC носач-сет мобилни здодевни и мелење струг; T6920 висока здодевни и мелење машина; off-line отворен лачно заварување машина; 150T автоматски ЕПП заварување; OD6.2 * 20 милиони цилиндар струг; CNC машина за сечење со плазма; ЦПУ пожарот машина за сечење; 16M машина работ планирање; 150T подемен кран.

нашите производи

Нашите производи вклучуваат металуршки опрема, цемент машини, рударски машини, хидраулични и електрични машини, градежни машини, силата на ветерот генерација, итн одлеаноци singe тежина е до 120MT. Главните производи се кастинг мешалки, згура тенџере, ingot калапи, мелница куќишта, стегачки глави, дебелина опрема и тркалото за цемент и рударски машини, мелење маса и мелење ролери за мелници, случај и капаци за пумпи, телото и греди за сите видови на машина .WhatsApp Online Chat !