• ffd7a4f2

Кина Специјални Метал Group Limited (CSM), снабдувач на метални материјали и машини производи, посветува на нудат висок квалитет на одлеаноци, висока прецизност обработка производи, како и заварени измислици на ценети клиенти од целиот свет. Во меѓувреме, ние нудиме инженерство и клуч проект, како и ...


последните проекти

Имаме богато искуство во производството на згура садови, садови леење, ingot мувла, вертикална мелница, висока прецизност обработка производи, како и заварени измислици, и имаат долгорочни бизнис во Европа, САД, Австралија и други земји.

Гледај Повеќе

WhatsApp Online Chat !