Transfer ladle ing Smelting Workshop Casting ladle

Short Description:

Ing kothak Metallurgical lan leleh, ladle punika prau digunakake kanggo ngeterake logam suhu dhuwur utawa pour metu logam molten. Biasane wis telung jinis beda, contone, casting ladle, transfer ladle, perawatan ladle. Ladles sing biasane dirating dening kapasitas apa sing luwih dening ukuran fisik. Casting ladle: a ladle digunakake kanggo pour logam molten menyang cetakan kanggo gawé casting ing. Transfer ladle: a ladle digunakake kanggo nransfer jumlah gedhe saka logam molten saka siji proses kanggo anot ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    In the metallurgical and melting fields, a ladle is a vessel used to transport high temperature metal or pour out molten metals. Usually it has three different types, for example, casting ladle, transfer ladle, treatment ladle. Ladles are normally rated by their working capacity rather than by their physical size.

    Casting ladle: a ladle digunakake kanggo pour logam molten menyang cetakan kanggo gawé casting ing.

    Transfer ladle: a ladle digunakake kanggo nransfer jumlah gedhe saka logam molten saka siji proses kanggo liyane. Biasane sing transfer ladle bakal digunakake kanggo ngirim logam molten saka pawon leleh utami kanggo salah siji nyekeli pawon utawa unit otomatis pour.

    Ladle perawatan: a ladle digunakake kanggo proses kanggo njupuk Panggonan ing ladle kanggo ngganti sawetara aspek saka logam molten. A conto kang Ngonversi sand kanggo wesi ductile dening Kajaba saka macem-macem unsur menyang ladle.

    MATERIAL

    We CSM ladles sing digawe saka Cast Steel, kang padha karo standar ing ngisor iki, kita bakal kurban specification materi sing dibutuhake.

    Specifications standar kanggo Cast Steel

    Negara

    Standard

    grade

    Inggris

    BS 3100: 1991

    425-A2

    USA

    ASTM A 27

    60-30

    Jerman

    DIN 17182

    GS-16Mn5

    Japan

    JIS G7821: 2000

    SC42

    International

    ISO 3755: 1991

     230-450

     Proses Produksi  

    casting ladle

     Pictures:



  • Previous:
  • Next:

  • Agree with this Privacy Policy.
    
    WhatsApp Online Chat !