Track Shoe sprockets drive wheel drive

Short Description:

Sprockets Track Shoe piranti ditrapake: creeper ngidhak Aplikasi: semen, tambang non-logam etc. Customizable utawa ora: Ya Product pitepangan Sprocket kadhangkala ngundang Sprocket pindah utawa chain setir. Iku biasane minangka wheel drive saged pasukan nyopir ageng malah yen ing Genting abot dening chain roller utawa dening crawler sabuk. Paling Sprocket mrintahake atose Set dhuwur banget saka lumahing waos luwih saka 1000, meh lumahing atos dening nitriding plasma. Produksi Proses 1. Kayu p ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Track S pacul  sprockets

    piranti ditrapake: ngidhak creeper

    Aplikasi: semen, tambang non-logam etc.   

    Customizable utawa ora: Ya

    Product pitepangan 

    Sprocket kadhangkala ngundang Sprocket pindah utawa chain setir. Iku biasane minangka wheel drive saged pasukan nyopir ageng malah yen ing Genting abot dening chain roller utawa dening crawler sabuk. Paling Sprocket mrintahake atose Set dhuwur banget saka lumahing waos luwih saka 1000, meh lumahing atos dening nitriding plasma.

    Proses Produksi  

    1. Produksi pola Kayu  

    2. Molding

    3. Wewelak Bokor

    4. cleaning First

    5. Kalor perawatan - mecah (pengawasan)

    6. mesin kasar (pengawasan) -finishing mesin (pengawasan)

    7. Packing-ngirimke

    Quality assurance

    Rute pabrikan diatur dening pranata System Quality ing ginakaken ISO 9001: 2000. dokumentasi standar njamin traceability kebak saben langkah proses:

    • sertifikat test Produsen miturut DIN EN 10,204 § 3.1 kalebu komposisi kimia, mechanical lan ujian non-cilaka;

    • mriksa dimensi didhukung karo "minangka dibangun" gambar;

    • Rekam saka rata-rata perawatan panas



  • Previous:
  • Next:

  • Agree with this Privacy Policy.
    
    WhatsApp Online Chat !