Matte analisis ladle FEA

Matte analisis ladle FEA

Isi matte ladle FEA ANALYSIS

MODEL 1. FEA

2. PROPERTIES MATERIAL

3. kathah termal

4. kathah struktural

 - 4.1 ladle dilereni soko tugas ing TRUNNIONS

 - 4.2 ladle ngadeg ing SUPPORT CROSS

 - 4.3 ladle kathah ngiringake Lug

5. RESULTS TEMPERATURE

6. RESULTS kaku

 - 6.1 ladle dilereni soko tugas ing TRUNNIONS

 - 6.2 ladle ngadeg ing SUPPORT CROSS

 - 6.3 ladle ngiringake Lug 



WhatsApp Online Chat !