Analysis Design

Desain Perlu saka panci slag

desain

Ing wangun saka pot slag gumantung utamané ing kahanan operasional wis tahan. Mangkono, kritéria rancangan ngisor kudu dijupuk menyang wawasan:

 Jinis pawon sing pot slag layanan,

 Besaran lan jinis slag kui,

 Cara nangani lan mbuwang pot,

 impact panas sak operasi,

 Watesan dimensi,

 tata cara pangopènan Pot

Perlu  Parts for the handling of the pot.

 paling 2 trunnions kanggo Pick munggah lan pindhah ngendi iki arep perlu,

 dasar kanggo sijine iku mudhun dhateng ing lemah

 mekanisme kanggo nangani pot dening operator ladle, sing, nggunakake mekanisme iki, pot bisa tipped pour slag molten menyang ngadu slag kanggo Processing,

 paling siji tilting lug salah siji tip ing pot kapenuhan dening Crane utawa kanggo nguripake pot kosong ing posisi cocok kanggo cooling mudhun utawa kanggo ndandani.

panci Slag karo kabeh bagean perlu kanggo penanganan kudu dirancang kanggo ketemu esensial ing ngisor iki:

Expansion termal amarga mbukak panas sak operasi kudu seragam kabeh liwat circumference saka awak slag pot lan kudu karépotan minangka sawetara sabisa dening accumulations materi lan Iga asil ing wilayah bagean transisi kekandelan tembok.

Uga lan kontrak seragam kudu ngarahke ing dening cooling steered sawise mbuwang.

Mangkono, ana aturan saka jempol ing ngembangaken designs slag pot:

 Ing ngisor pot sing ora ing kontak langsung karo lemah, nanging sawetara lemah reresik kudu foreseen.

 Minangka sawetara Iga sabisa kudu diselehake ing sanjabane pot slag.

Kabeh kritéria kasebut iku Yahoo ing stabilitas apik utawa kaku minangka bisa kanggo nyegah ewah-ewahan bentuk durung wayahe gedhe banget lan nglindhungi sajarah urip paling apik ing pot slag.



WhatsApp Online Chat !