Ball Mill berongga batang

Short Description:

pabrik Ball batang kothong Bobot: 5-30T piranti ditrapake: bal mil, semen mesin Aplikasi: Cement, metalurgi, bangunan material lan liyane Customizable: Ya Pambuka berongga batang minangka bagéyan penting saka pabrik werni. fungsi sawijining prewangan ing Rotary saka Nihan pabrik werni. Teknis, shafts kothong ora kudu ngisor bolongan lan bolongan wedhi ing gulu kothak bundher lan gulu busar circular sambungan Nihan. Menawa ngasilaké, kothak bundher perlu mecah sawise part mesin, kanggo sec ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ball pabrik kothong batang

    Bobot: 5-30T

    piranti ditrapake: bal mil, mesin semen

    Aplikasi: Cement, metalurgi, bahan bangunan lan wong

    Customizable: Ya

    Pambuka

    batang kothong minangka bagéyan penting saka pabrik werni. fungsi sawijining prewangan ing Rotary saka Nihan pabrik werni. Teknis, shafts kothong ora kudu ngisor bolongan lan bolongan wedhi ing gulu kothak bundher lan gulu busar circular sambungan Nihan. Menawa ngasilaké, kabutuhan kothak bundher mecah sawise part mesin, kanggo ngamanake tliti lan Gamelan Rampung. Iki mbutuhake standar banget dhuwur teknologi casting. Lan SHANGHAI METAL KHUSUS CO., LTD iku salah siji saka Foundries sing bisa gawé kualitas dhuwur shafts kothong.

    materi utama kita kanggo pabrik Ball batang kothong iku padha ing ngisor:

    Specifications standar kanggo Cast Steel ZG230-450

    Negara

    Standard

    grade

    Inggris BS 3146-1 CLA1Gr.B
    USA AISI / SAE UNS J03003
    Jerman DIN 1681 GS-52
    Japan JIS-G5101 SC410
    International ISO3755 230-450

    Advantage

    1. SHANGHAI KHUSUS METAL CO., LTD ditrapake teknologi perawatan panas unik, wis apik atose lan impact resistance saka batang kothong.

    2. SHANGHAI KHUSUS METAL CO., LTD migunakake baja dhuwur kekuatan kanggo gawé batang kothong. Ing tataran awal saka casting, SHANGHAI KHUSUS METAL CO., LTD engineers optimized struktur teknologi kothong batang kang miturut fitur operasi saka pabrik werni. Optimization iki umumé secures stabilitas kothong batang lan urip ing dawa-wektu mlaku.

    3. SHANGHAI KHUSUS METAL CO., LTD wis kapasitas Manufaktur kuwat saka Manganese steel. Kita bisa kanggo abundantly gawé bagean kaya batang kothong ing wektu cendhak.

     Proses Produksi  

    1. Produksi pola Kayu  

    2. Molding

    3. Wewelak Bokor

    4. cleaning First

    5. Kalor perawatan - mecah (pengawasan)

    6. mesin kasar (pengawasan) -finishing mesin (pengawasan)

    7. Packing-ngirimke

    Tabel tlatah pabrik vertikal

    Quality assurance

    Rute pabrikan diatur dening pranata System Quality ing ginakaken ISO 9001: 2000. dokumentasi standar njamin traceability kebak saben langkah proses:

    • sertifikat test Produsen miturut DIN EN 10,204 § 3.1 kalebu komposisi kimia, mechanical lan ujian non-cilaka;

    • mriksa dimensi didhukung karo "minangka dibangun" gambar;

    • Rekam saka rata-rata perawatan panas;

    Pictures:



  • Previous:
  • Next:

  • Agree with this Privacy Policy.
    
    WhatsApp Online Chat !