kontrol kualitas

Assurance Quality

Rute pabrikan diatur dening pranata System Quality ing ginakaken ISO 9001: 2000. dokumentasi standar njamin traceability kebak saben langkah proses:

• sertifikat test Produsen miturut DIN EN 10,204 § 3.1 kalebu komposisi kimia, mechanical lan ujian non-cilaka;

• mriksa dimensi didhukung karo "minangka dibangun" gambar;

• Rekam saka rata-rata perawatan panas



WhatsApp Online Chat !