Babagan awake dhewe

DSC_6384

China Special Metal Group Limited (CSM) , pemasok  Metalurgi Machinery, Cement & Mining machinery, Tembaga Foil Facilities Manufacturing, devotes kanggo kurban kualitas panci slag, casting ladle, ingot jamur, vèrtikal Mill, dhuwur-tliti produk mesin, lan gandheng fabrications kanggo pelanggan rego saka kabeh ndonya. Kangge, kita offer engineering desain lan project turnkey uga.

kita grup

Kita grup ndarbeni papat utamané Manufaktur. Casting dhasar ing Puyang lan Yiyang; dasar pabrikan welding ing Wuxi; basa alloy Special ing Xi'an. basa Shanghai kita punika pusat dagang lan engineering. We kudu certificate ISO 9001 kita dhewe.

- We kudu 2 set 30 Ton alkalin api listrik pawon; 8sets nransfer ladle karo kapasitas saka 35ton, 50tons, lan 75tons; 2 set charter baked; 4 set gedhe pawon perawatan panas lan prasarana kalebu stasiun oksigen generasi, tanduran komprèsi online, stasiun gas alam, stasiun CO lan 22 set ngangkat mesin peralatan. Kapasitas ngangkat tekan 200tons. We duwe 5 set peralatan ngecor gedhe-ukuran. Kangge, kita uga duwe GS1000 vakum spectrometer maca langsung digawe dening OBLF lan Alat pengawasan kaya karbon sulfide dhuwur-kacepetan analyzer, microcomputer tigang unsur-kacepetan dhuwur analyzer, digital detector cacat ultrasonik, serbaguna wêdakakêna Magnetik detector cacat kayata peralatan kimia, kajaba yèn kita uga duwe leveraged tester kekuatan universal, SAC mesin thumping. Simulating proses casting dening lunak CAE kanggo njamin Manganese tingkat kualitas anyar. Kabeh Manganese sing Proses gouging busar, gouging gas karbon dioksida, dijupuk-berhasil supaya njaluk kualitas lumahing.

- We kudu CNC tengah mesin, kang dilengkapi dening mesin majeng kayata lathe vertikal OD2.5M, OD4M, OD5M, OD6.3M, OD8M, OD10M; mesin hobbing pindah saka OD3.15M, OD3.2M, OD5M, OD6.8M, OD8M, OD10M; W250G CNC boring lan panggilingan mesin; XK2755 * 200/25 * 20 CNC girder-pesawat mobile boring lan panggilingan lathe; T6920 heavy boring lan panggilingan mesin; off-line mbukak busar mesin las; 150T otomatis welding submerged busar; OD6.2 * 20M silinder lathe; CNC mesin nglereni plasma; CNC blaze nglereni mesin; 16M mesin planning pinggiran; 150T Gantry crane.

produk kita

produk kita klebu peralatan Metalurgi, mesin Cement, mesin Mining, Hydraulic lan Machinery Listrik, Mesin Konstruksi, Angin generasi Power, etc. Manganese singe bobot nganti 120MT. Produk utama casting ladles, slag pot, cetakan ingot, housings pabrik, chucks, girth pindah & setir kanggo semen lan mesin mining, mecah meja lan mecah roller kanggo pabrik, cilik lan isine kanggo Pumps, awak lan rohé kanggo kabeh jinis mesin .